Ed van Grieken Bloemen en Planten

Over Ed van Grieken Bloemen en Planten

Ed van Grieken Bloemen en Planten is uw bloemist voor de regio Tiel met een bloemenwinkel in winkelcentrum Westlede, nabij grote supermarkten en speciaalzaken. Wij bieden u een zeer ruim assortiment van verse snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, vazen, potten en aanverwante artikelen.

De kracht van ons bedrijf is dat wij vier keer per week alles zelf inkopen op de bloemenveilingen in Aalsmeer en Rijnsburg. Wat 's ochtends is ingekocht, staat 's middags in de winkel! Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en de versheid van de bloemen en planten goed controleren en beheren.

Ed van Grieken Bloemen en Planten is de bloemist met een enthousiast en ervaren team, met verstand van het vak. Alle boeketten worden door hen samengesteld en gebonden.

Ook voor bijzondere bloemstukken zoals bijvoorbeeld rouwstukken of ander afscheidsbloemwerk, een bloemstuk voor op de auto, balie of voor een andere speciale gelegenheid, kunt u bij onze winkel terecht. Zo hebben wij ook ervaring in het maken van kransen voor het 4 mei comité.

Met onze eigen bezorgservice kunnen wij uw bestelling met de grootst mogelijke zorg afleveren op ieder gewenst adres in Tiel, Beneden-Leeuwen, Buren, Echteld, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Maurik, Ophemert, Wadenoyen en Zoelen. De mooiste boeketten bestelt u via onze webshop. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.Contact

Kijk bij winkel voor het adres van onze winkel of neem contact op met ons kantoor via fax of per e-mail. Onze gegevens zijn:

F: 0252-427424
E: info@edvangrieken.nl
KvK 11031366

Of volg ons op Facebook.


Kom bij ons werken!

In onze winkel werkt een professioneel, creatief en klantvriendelijk team van bloemisten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde medewerkers! Heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@edvangrieken.nl of loop eens binnen bij onze winkel.

Ed van Grieken Bloemen en Planten is een door Aequor erkend leerbedrijf!


Reactieformulier

Naam: *

Straat en nr.:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Reactie: *

 
*) Deze gegevens zijn verplicht om in te vullen.